05 May, 2010

Specialistii Centrului de infrumusetare, slabire si remodelare corporala AFRODITA EndermoSpa by IGIENA au prezentat reprezentantilor media, dar si vedetele care au avut si vor avea ocazia sa cunoasca pe propria…piele si pe propriul trup, cele mai moderne si noi tehnici de diagnostic si tratament facial sau corporal.
Actorul Gabriel Fatu “s-a oprit” pentru un tuns la AFRODITA Salon situat alaturi de CENTRUL SPA.
Toate vedetele au fost si vor fi gata sa impartaseasca din impresiile unui loc cu totul special care se bucura de cele mai inalte standarde ale serviciilor, ambinatei, dotarilor si ale unei echipe alcatuite din veritabili profesionisti.

La 60 de ani de la infiintare, S.C.M. IGIENA a mai deschis o poarta in domeniul frumusetii numita AFRODITA Spa.

Noul Centru SPA este o imbinare intre vechea tradittie de infrumusetare si noile tehnici de endermologie. Centrul Afrodita Spa al S.C.M. IGIENA reprezinta primul centru de slabire si remodelare corporala, dotat dupa ultimele standarde si tehnologii endermologice in care clientii beneficiaza de consiliere, diagnoza personalizata in functie de obiectivele sale, supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei (consiliere nutritionala, stil de viata sanatos), de personal cu experienta in domeniu, specializat in tara si strainatate.

Aparatura ultramoderna este de ultima generatie: sisteme de remodelare facial si corporala LPG (lipomassage si liftmassage), biostimulare (corporala si faciala), ultrasunete, dermo-lipo-aspiratie, impachetari, masaj anticelulitic, de relaxare, energizant, epilari definitive, tratamente cosmetice faciale de ultima ora (Hydradermie, Hydradermie Lift, Liftosome etc), machiaj semipermanent, toate cu produse cosmetice profesionale din Game de Lux (GUINOT, ACADEMIE etc).

Afrodita EndermoSPA este un centru elegant si luxos, cu o ambianta unica, situat in centrul Bucurestilor. Un loc de unde poti alege din cele peste 30 de tratamente diferite, standard sau expres care au toate acelasi obiectiv: rezultate vizibile in cât mai scurt timp!

Descoperiti numai la Afrodita EndermoSPA secretele unui corp mai suplu si ale unui tegument mai fin cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie!

Sursa: Replica Vedetelor