05 May, 2010

La 60 de ani de la infiintare, S.C.M. IGIENA a mai deschis o usa in domeniul frumusetii numita Afrodita Spa.

Noul centru spa este o imbinare intre vechea traditie de infrumusetare si noile technici de endermologie pentru ca DUMNEAVOASTRĂ să învingeţi stresul, poluarea, efectele nocive ale vieţii moderne.

Centru Afrodita Spa al S.C.M. IGIENA reprezinta primul centru de slabire si remodelare corporala, dotat dupa ultimele standarde si technologii endermologice in care clientela va beneficia de consiliere , diagnoza personalizata in functie de obiectivele de frumusete, supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei (consiliere nutritionala, stil de viata, etc.), personal cu experienta in domeniu, specializat in tara si strainatate.

In cadrul centrului nostru, solutiile de infrumusetare vin in intampinarea clientelei prin aparatura ultramoderna, sisteme de remodelare reprezentate de LPG (lipomassage si liftmassage), biostimulare (copporala si faciala), ultrasunete, dermo-lipo-aspiratie, impachetari, masaj anticelulitic, de relaxare, energizant, epilari, tratamente cosmetice faciale de cea mai noua generatie (Hydradermie, Hydradermie Lift, Liftosome,etc), machiaj semipermanent, produse cosmetice profesionale de lux.