05 May, 2010

Pielea se reface de la sine la fiecare 30 de zile. Epiderma este compusa din 30 de straturi suprapuse.In fiecare zi, o noua generatie de celule este sintetizata de stratul bazal.
In consecinta tratamentele GUINOT isi mentin efectul pe durata timp de o luna.Noaptea, pielea se regenereaza de la sine. Circulatia sangvuina subcutanata este activata noaptea fapt care imbunatateste activitatea celulara celulara, iar ingredientiiactivi sunt mai bine asimilati. Seara este cel mai indicat sa aplicam ser si crema care vor actiona inprofunzime. In timpul zilei, pielea are nevoie de protectie pt a fi mai frumoasa.Pielea lupta impotriva razelor ultravioletelor, deschidratarii, variatiilor de temperatura si chiar impotriva frecarii din timpul curatarii sau folosirii produselor necorespunzatoare de ingrijire a tenului.
Produsele de ingrijire ale pielii pentru zi sunt in principal creme protectoare hidratante care intaresc structura tesutului pentru a preveni pierderea fermitatii.
Tratamentele Guinotsunt unice in lume.Cu Guinot tratamentul are calitatea asigurata datorita experientele unice din salon dar si datorita profesionalismului esteticienelor.
Cu ajutorul acestor acestor produse profesionale efectuam in salon urmatoarele tratamente:

 1. Tratamentul HYDRADERMIE care este un tratament de start. Secretele tratamentului sunt iomizarea modulul de deplasare ale rolelor metalice, ionizeaza delicat in piele ingredientii activi pe baza de plante, redand propria frumusete a pielii.
  oxigenarea-minalta frecventa este folosita pentru oxigenarea celulelor, dar si pentru un efect antibacterian.
  masajul de lifting-masaj facial de relaxare si masca lasa tenul sanatos si luminos;
 2. Tratamentul HYDRADERMIE LIFT –  tratament de ‘lifting instant”pentru intinerirea trasaturilor fetei. Secretele tratamentului sunt:
  • drenaj detoxifiant – se utilizeaza ca accesoriu bila pentru a imbunatati circulatia, iar toxinele sunt eliminate;
  • stimulare musculara- musculatura este stimulata, imbunatatind astfel tonusul, iar trasaturile fetei vor fi mult mai relaxate;
  • masajul modelant- tratamentul se completeaza cu masajul de modelare pentru hranire, revitalizarea si redarea tonusului pielii.
 3. Tratamentul HYDRADERMIE LIFT PENTRU OCHI -tratament ” lifting instant”
 4. Tratamentul AROMATIC- tratament de baza de plante. Secretele tratamentului: masaj prin digito-presiune- esteticiana se axeaza pe tehnica presiunii in ritmul respiratiei clientei ceea ce va duce la relaxare completa.
  Energia uleiurilor esentiale- care difuzeaza o energie benefica.
  Masca cu concentratie din plante- o masca de reimprospatare.
 5. Tratamentul BEAUTE NEUVE – tratament de peeling dublu. Secretele tratamentului consta in utilizarea PEEL’IN/ PEEL’OUT unui gel bogat in acizi din fructe , care separa celulele moarte de cele tinere si a unei spume exfolianta care reda sanatatea pielii
  DERMANOVE- regenerare celulara in profunzime.
  CLARIMASSQUE- actiune de luminozitate si anti pigmentara, datorita vitaminei c active.
 6. Tratamentul LIFTOSOME – reda tineretea trasaturilor fetei. Secretele tratamentului: Pro collagen concentrate si thermolift mask si anti age ser.
  Institutul Guinot aduce de asemenea clientilor si produse profesionale de ingrijire pentru acasa care sa ajute la mentinerea efectului tratamentelor abtinut in salon.