05 May, 2010

LPG CELLU M6

In spatele aparatului Cellu M6 sunt mai mult de 20 de ani de evolutie tehnologica si numeroase studii stiintifice.Cea mai noua generatie de aparatura profesionala, Keymodule Cellu M6, dispunde de capete de tratament noi, care sunt echipate cu role independente si motorizate, trasatura avansata care ofera o actiune mai profunda asupra stratului adipos.

Corp :

Ca aparat de LIPOMASSAGE, Cellu M6 Keymodule, este o evolutie majora in tratarea depozitelor de grasime si in budy-sculpting.
Atunci cand pana si cele mai stricte diete cat si cele mai riguroase exercitii fizice nu au dat rezultate, femeile si barbatii deopotriva pot lupta contra grasimii cu ajutorul LIPOMASSAGE-ului.

Femei :

Programate genetic sa depuna grasime (ca anticipare a sarcinii si a hranirii copilului) femeile incep sa dobandeasca defecte ale corpului inca din adolescenta. Dupa nastere si odata cu trecerea anilor, pielea isi pierde elasticitatea si fermitatea,inrautatindu-si astfel conditia

Barbati :

Desi izestrati cu un metabolism bun, barbatii, din cauza varstei sau a alimentatiei proaste, pot incepe sa acumuleze grasime in anumite parti ale corpului.

LIPOMASSAGE-UL TRATEAZA EFICIENT TOTI ACESTI FACTORI !!!

TRATAMENT EXCLUSIV IN 4 PASI

1.LIPO-FOTOGRAFIEREA :

Fotografierea masoara cu precizie zonele cu probleme (sub efect gravitational) pentru a evalua si stabili ebiectivele frumusetii.

2.LIPO-EVALUAREA

Evaluarea zonelor cu probleme permite o identificare detaliata a profunzimii si gradului depozitului de grasime pentru a putea defini un plan specific de tratament.

3.PERSONALIZAREA TRATAMENTULUI

Dupa o serie de evaluari,o harta personalizata a traseelor de lucru va fi desenata pe costumul special LPG , pentru a indica zonele “tinta” pentru o mai mare eficacitate.
Acum,cu actiunea a miscarilor de ROLL-IN,ROLL-OUT SI ROLL-UP (miscari exclusive LPG),operatorul poate sculpta, tonifia si slabi acolo unde aveti nevoie pentru un corp perfect.

4.LIPO-IZOLAREA

Completand tehnologia avansata a LIPOMASSAGE-ului ,contractiile musculare intermitente (facute cu ajutorul benzilor elastice) ,izoleaza grasimea de muschi,pentru a identifica si trata cu precizie zonele cu probleme