05 May, 2010

AROMATIC-CORP ca este un tratament personalizat , 100% natural si efectuat manual.
AROMATIC-CORP ne ajuta sa descoperim beneficiile uleiurilor esentiale si sa ne bucuram de noua si inovatoarea tehnica manuala de lucru.

Tratamentul AROMATIC  ofera doua versiuni:

  • AROMATIC MINCEUR
  • AROMATIC DOUCEUR

1. Aromatic Corp Minceur ajuta la : slabire, detoxifiere, tonifiere → datorita masajului anti-celulitic cu uleiuri esentiale detoxifiante (uleiul de sambure de caisa si uleiul de seminte de grapefruit hranesc pielea si o  lasa mai catifeleata, uleiul de chiparos si ceai verde stimuleaza lipoliza si dreneaza tesuturile) si a impachetarilor cu SAUNAMASK (masca peeling, pe baza de argila si ceai verde care ajuta la eliminarea toxinelor prin imbunatatirea drenajului si stimularea lipolizei; aceasta masca revigoreaza si tonifica pielea datorita oligoelementelor din argila si a extractelor din alge).

2. Aromatic Corp Douceur – produce la nivelul pielii o exfoliere delicata, catifeleaza si relaxeaza cu ajutorul uleiurilor esentiale aromatice. Exfolierea se face cu ajutorul particulelor de zahar alb si brun, sare si a semintelor de kiwi, eliminand astfel celulele moarte si impuritatile de la nivelul cutanat si activand metabolismul celular.
Odata cu exfolierea pielii, se face si hranirea si catifelarea acesteia datorita ingredientilor activi naturali 100%  ce se gasesc in continutul BODY SCRUB -ului (untul de Shea, de cocos si palmier).
BODY SCRUB-ul poate fi considerat un tratament pentru revigorarea pielii, sau poate fi urmat de un masaj energizat /relaxant sau de aplicarea tratamentului SELF-TANNER cu lotiune AUTOBRONZANTA.