11 November, 2012

Pentru un tratament corporal complex si cu rezultate garantate veti gasi solutia potrivita la Bruno Vassari, liniile de produse Body Energy si Kianty Spa.

Linia KIANTY SPA

Vinoterapia a fost creata special pentru a combina efectele benefice ale algelor marine cu cele ale polifenolilor din struguri.

Linia de produse cosmetice profesionale pentru ingrijire corporala Kianty Spa reprezinta rezultatul cercetarilor riguroase si al inovatiilor de rasunet in domeniul esteticii corporale. Destinate tratamentelor efectuate de tehnicienii din centrele de frumusete, produsele Kianty Spa au la baza terapia cu alge marine, deja consacrata cu vinoterapia, o tehnica revolutionara cu efecte spectaculoase.

Datorita concentratiei ridicate de proteine, vitamine, minerale si oligoelemente, algele marine sunt folosite cu mare succes in cosmetologie.

 Adaugand una dintre cele mai recente descoperiri: Vinoterapia cu beneficiile extraordinare datorate polifenolilor din struguri, linia Kianty Spa reprezinta un tratament anticelulitic si antiîmbatranire cu adevarat complet.

Linia BODY ENERGY

Bruno Vassari va prezinta gama de produse cosmetice profesionale Body Energy avand ca ingredienti activi extracte din algele marine (Laminaria, Fucus Vesiculosus, Hedera Helix), ceaiul verde si uleiurile esentiale (lavanda, iedera, rozmarin).

Utilizand gama de produse profesionale Body Energy se pot trata probleme legate de greutate, celulita, fermitate, vergeturi, retentie hidrica, tratamentul bustului.

Cu aceasta gama se personalizeaza tratamentul in functie de problema fiecarui client in parte. Linia de produse Body Energy actioneaza “la tinta” , garanteaza rezultate spectaculoase vizibile inca de la prima sedinta. Conturul corpului apare neted si ferm, pielea devine catifelata, hidratata, aspectul de “coaja de portocala” este mult diminuat iar centimetrii pierduti vor fi resimtiti de catre dumneavoastra.

Penrtu tratarea oricaror probleme de estetica corporala raspunsul este BRUNO VASSARI !