11 November, 2017

Noul tratament cosmetic anti-aging Dermia realizat cu aparatul SKINFAKTOR reprezinta SOLUTIA in acest sens. Acesta combina produse dermatocosmetice de ultima generatie, bazate pe nano-molecule de acid hyaluronic , pelling-uri bazate pe alfahidroxiacizi (acizi din fructe) cu concentratie maxima de 20% si tehnologia de micro-dermoabraziune si micro canale ce are rezultatele unui tratament medical.

Avantajele si rezultatele noului tratament anti-aging Dermia Skinfaktor

Reprezinta o reala alternativa a injectiilor impotriva ridurilor sau a mezoterapiei datorita faptului ca stimuleaza regenerarea pielii, imbunatateste elasticitatea acesteia, reactiveaza functiile pielii din zonele cu riduri sau cicatrici si reduce liniile de expresie.

Rezultatele sunt formidabile si se vad chiar dupa prima sedinta in cazul liniilor de expresie , a tenurilor seboreice, a cicatricilor post acneeice si a tenurilor lipsite de fermitate, densitate si luminozitate.

Tratamentul nu se adreseaza unui anumit grup de varsta, este personalizat in functie de problemele pielii si poate include zone precum fata, gat si decolteu, iar intretinerea rezultatelor se face si prin folosirea produselor pentru acasa, unde Dermia Solution vine cu o gama completa pe care specialistii nostri o prezinta in cele ce urmeaza:

Cleansing Gel – gel de demachiere pentru dimineata si seara

Skin Corrector – tonic ce va ofera o exfoliere usoara, recomandat in fiecare seara dupa demachiere

Hyaluron Complex Plus – un concentrat pe baza de acid hyaluronic si colagen ce se aplica in fiecare dimineata si seara dupa demachiere, iar seara dupa Skin Corrector

Cell ballance light cream – crema de final ce se aplica in ultimul pas de ingrijire acasa

Strech lift mask –  masca cu efect anti-aging ce ofera efect instant de remodelare

Hydro Gel face mask – masca pe baza de acid hialuronic ce iti ofera o hidratare instanta a tenului si o estompare a ridurilor fine.