09 September, 2011

Exista multe tehnologii care promit oprirea cresterii parului nedorit  care sa nu afecteze tesuturile inconjuratoare; cea mai eficienta metodaaparuta este epilarea cu lumina pulsate-IPL. Acest procedeu

indeparteaza parul nedorit intr-un mod foarte rapid, confortabil si eficient.

Lumina pulsata policromatica  IPL este lumina alba cu spectru larg filtrata de orice UV. Lumina produsa de lampa flash este absorbita de melanina din firul de par sau pata pigmentara si produce coagularea melaninei sau in cazul parului este condusa catre papila. Acesta incalzeste si produce coagularea tesuturilor germinale ducand la eliminarea definitiva a parului aflat in faza anagena, urmand ca celelalte fire de par aflate in alte faze sa fie si ele prinse in alta sesiune, cand se vor afla  in aceeasi faza.

In cazul petelor pigmentare melanina coagulata se elimina natural prin exfoliere si petele dispar.

In tratarea cuperozei, a acneei sau a stimularii colagenice aparatul tinteste hemoglobina din vasele sanguine care sunt screlozate si se distrug progresiv dupa care organismul le resoarbe.

Pentru un ten cu o fermitate si o grosime mai buna IPL-ul stimuleaza pe cale naturala producerea de colagen si elastina;  iar in tratarea acneei inchide vasele de sange care alimenteaza infectia si sterlizeaza pielea prin energia adusa asupra epidermei de bacteria Propinaeum Acnes.

Aparatul de ultima generatie Anthelia este produs de o firma franceza detinatoare a peste 17 patente in domeniul luminii pulsate incepand din anul 1994, si-a demonstrat experienta in domeniul industrial,medical si estetic iar n ultimii 6 ani a devenit lider pe piata in IPL medical; si estetic si este singurul detinator al patentului de epilat definitiv pentru par blond si alb, pana acum neexitand solutii pentru aceasta problema.

Tratamentele care se efecueaza cu IPL sunt nedureroase si complet sigure, pot fi aplicate atat femeilor cat si barbatilor.

Aparatul Anthelia are certificat CE.AFAQ ISO 9001:2008 corespunzand tuturor normelor europene si franceze.

Tratamentele care se pot efectua cu acest aparat sunt:

  • Epilarea definitiva a parului negru, blond si alb;
  • Tratarea cuperozei;
  • Tratarea vaselor sparte (leziuni capilare);
  • Tratarea petelor pigmentare;
  • Tratarea acneei;
  • Reducerea ridurilor prin stimularea pe cale naturala a colagenului si a elastinei.

Aparatul Anthelia produce flash-uri rapide (1 flash/secunda) si de aceeasi intensitate(datorita sistemului de reglare a energiei), tratamentele fiind nedureroase si complet sigure datorita racirii cu apa si utilizarii unui filtru light pentru o lumina sigura, avad o arie mare de acoperire a zonei de lucru 7.5 cm² .

Aparatul prezinta standarde de siguranta IEC60601-1 si IEC60601-1-2.