05 May, 2010

Academie Scientifique de Beaute a fost fondata in naul 1926 de catre farmacistul Georges Gay, iar in anul 1928 se pun bazele Academie Beauty Salon in inima Paris-ului, apoi prima scoala de formare profesionala pentru cosmetica ,una dintre cele mai apreciate de televiziune se cinema la momentul respectiv.  Aceasta capanie a fost in continua dezvoltare producand si comercializand produse timp de peste 80 de ani. Academie Scientifique de Beaute este o campanie dinamica, produsele fiind distribuite exclusiv in saloane de infrumsetare si spa-uri, in peste 8000 de saloane in peste 62 de tari .
Laboratoarele de cercetare au dezvoltat formule performante si ingredienti exclusivi fiind permanent in cautarea tineretii, oferid o forma foarte completa de produse si tratamente cosmetice, folosind protocoale experte pentru a raspunde tuturor necesitatilor si a trata orice tip de ten. Garantia eficientei si a performantei este consecinta selectionarii celor mai puri ingredienti pentru produsele de ingrijire.
Cercetatorii aceste game de produse au fost primii care au introdus in produsele de ingrijire profesionale: COLAGENUL, ALOE VERA, produsele cu PROTECTIE SOLARA, care ulterior au fost preluate si de alti producatori de produse cosmetice.
In anul 1969, a fost lansata gama HYPOSENSIBLE care trateaza orice problema a tenului dar si SENSIBILITATEA. Aceasta gama contine substante compatibile cu pielea si ca au efect regenerarea celulara si cresterea IMUNITATII pielii. Produsele Academie au concentratie mare de produsi activi, texturile cremelor sunt foarte placute, au mirosuri fine si induc o stare de bine si confort.
In urma tratamentelor specializate, clientele obtin rezultatele pe care si le doresc, Academie avand solutii de tratare a tuturor obiectivelor legate de frumusetea si sanatate a pielii.

Tratamentele cu Academie de care veti beneficia in salonul nostru sunt urmatoarele :

1. Tratament intesiv cu AHA → pentru toate tipurile de piele, curata tenul, reduce petele pigmentare, estompeaza liniile si ridurile fine, tenul devine mai luminos.

2. Tratament de hidratare optimala → pentru toate tipurile de ten. Hidrateaza straturile superioare ale epidermei, estompeaza ridurile si liniile de expresie. Pielea devine moale si catifelata, tenul este radiant. Vizibil hidratata si dinamizata, epiderma isi regaseste calitatile originale. Bunastare, finete si comfort sunt acum noile senzatii.

3. Tratamentul Thermo-Actif –> destinat tuturor tipurilor de ten. Asigura o hranire mai buna a tesutului, relaxeaza si recomforteaza, pielea isi recapata supletea.

4. Tratament de puritate optimala. Previne secretia de sebum, curata in profunzime si elimina impuritatile . Pielea ramane curata si matifiata.

5. Tratment corector anti-rid cu BORELAX. Tineste ridurile de expresie. Relaxeaza ridurile. Reduce vizibil liniile de expresie. Pielea devine neteda si actifelata.

6. Tratament lift pentru fermitate cu viatamina C. Tinteste relaxarea cutanata. Restructureaza pielea si are efect de liftare. Estompeaza ridurile si liniile de expresie . Pielea devine mai ferma, isi recapata vitalitatea si tonusul.

7. Tratamentul cu Colagen. Tinteste ridurile pe care le reduce. Restructureazxa intensiv pielea redand aspectul tanar.

8. Tratamentul MODELANT este un tratament destinat tuturor tipurilor de ten. Asigura o hidratare intesiva, stimuleaza si revitalizeaza tenul. Pielea devine tonifiata si luminoasa.

9. Tratamentul pentru conturul ochilor. Este un tratament care estompeaza ridurile si liniile de expresie din jurul ochilor, mentine hidratarea si straturile superioare ale epidermei. Decongestioneaza si tonfica conturul ochilor. Previne relaxarea cutanata.

10. Tratament desensibilizant Anti-roseata. Tratament pentru tenul reactiv. Lupta eficient impotriva rosetii. Calmeaza si improspateaza instant. Decongestioneaza si desensibilizeaza. Tenul este uniform si radiant. Roseata dispare.

11. Tratament Oxigenant – Stimulant – pentru toate tipurile de ten. Lupta impotriva efectelor cauzate de poluare. Reface protectia naturala a pielii. Pielea va fi mai fina si mai ferma.

12. Tratament corector pentru petele brune – incetineste sinteza melaminei. Stopeaza fenomenul de pigmentare a pielii. Tenul devine uniform si luminos.

13. Tratament expert hidratant si anti-oxidant. Hidrateaza, imbunatateste si mentine balanta hidrica a tenului deshidratat . Intareste sistemul natural de protectie a pielii care isi recapata elasticitatea si supletea devenind mai catifelata si mai luminoasa.

14. Tratamenul major cu uleiuri esentiale. Tratamentul crese potentialul energetic al tenului fiind executat cu uleiuri esentiale 100% naturale, pure si concentrate care revitalizeaza, purifica, hidrateaza, hranesc si produc o senzatie de confort.

15. Tratamentul absolut cu uleiuri esentiale → cu uleiuri esentiale, pure 100% , concentrate care se adreseaza tuturor problemelor tenului. Ofera confort si relaxeaza corpul. Pielea recapata echilibrul si bunastarea, ramane catifelata, ferma si radiind de sanatate. Tratamentul include masajul cu presiune digitala, masaj de relaxare a spatelui si masaj facial, toate acestea executate dupa un ritual special.

16. Tratament specific cu fiole active. Sunt extracte concentrate in principii active, fiecare problema a tenului avand cate o fiola personalizata.
17. Tratamente bazice destinate tratarii tuturor tipurilor de ten:

  • Tenuri cu exces de lipide (sebum)
  • Ten devitalizat-matur
  • Ten normal si mixt
  • Ten uscat si sensibil